Bli medlem

BLI MEDLEM


Lyst til å melde deg inn i klubben?


For å melde deg inn kan du benytte deg av en av disse metodene:


- Logge deg inn og registrer medlemskap på https://www.minidrett.no/


- Sende mail til posterkk@hotmail.com eller melding på facebook med din epostadresse og mobil nr. så vil du motta link for registrering.


- Fylle ut innmeldingsskjema å sender det til posterkk@hotmail.com eller pr post.

INNMELDINGSSKJEMA FINNER DU HER


 
Når du skal sende inn skjemaet elektronisk må du først lagre det på din egen pc, og deretter å sende det som et vedlegg til klubben fra mailen din. I skjemaet bruker du tabulatortasten for å flytte deg fra felt til felt.


Du kan også sende det i posten til Eiker Ride- og kjøreklubb - Postboks 165, 3301 Hokksund.


Når vi har mottatt innmeldingsskjemaet sender vi deg giro med medlemskort for betaling av medlemskontigent. Medlemskapet er gyldig når betalingen er registrert av klubben.


350,- Seniormedlem (f.o.m. 18 år)


300,- Juniormedlem (t.o.m. 17 år)


500,- FamiliemedlemskapDu kan være medlem av flere klubber samtidig, men du må velge en av klubbene som din hovedklubb. I praksis betyr dette at det er hovedklubben du representerer på D-stevner og høyere, og du får bladet Hestesport fra hovedklubben. Ellers er du medlem i klubben på lik linje og med samme rettigheter som andre medlemmer.


Man må i utgangspunktet være medlem for å være med på klubbens arrangementer, hvis ikke annet er nevnt i invitasjonene. Ved fulle kurs, stevner eller treninger vil medlemmer bli prioritert først hvis arrangementet er åpent for alle.


NB! Det er kun hovedmedlemmer som kan stille i klubbmesterskapet.


BYTTE AV KLUBB (når du har lisens)


Har du lisens (hovedmedlem) i en annen klubb å ønsker å flytte over til oss, må du fylle ut skjema for "bytte av representasjonsklubb" å levere til din nåværende klubb. Det samme gjelder om du vil bytte fra ERKK over til en annen klubb. Det er regler for når man kan gjøre dette. Mer info og skjema finner du HER


Velkommen som ny medlem!